2014-08-02 00:22:08• hírek • Kocsis Zoltán

Árokba borult autós Érkáváson, de ki borult árokba Pálfalván?

Két személygépkocsi borult árokba a csütörtöki nap folyamán Szatmár megye útjain. Az egyik szerepelt a Szatmár Megyei Rendőrség pénteki jelentésében, a másik nem!

Kezdjük azzal, amelyről informálta a közvéleményt a hatóság. Ezek szerint július 31-én, csütörtök reggel Érkávás település közelében a 30 éves G. Adrian elaludt Skoda típusú személygépkocsija kormányánál, az autó átsodródott a szemközti sávba, majd az árokba borult. A fiatalember könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani. A helyszínen elvégzett alkoholtesztje pozitívnak bizonyult, a vérében lévő alkoholszintet a vérvizsgálat után állapítja majd meg a rendőrség - teljesen szokásos jelentés tehát.

Csütörtök délután egyik hűséges olvasónktól kaptunk három fényképet, amelyen jól látszik, hogy egy gépkocsi az árokba borult. A telefonnal készített fényképek eléggé jó minőségűek, így azt is meg lehet állapítani, hogy egy BMW-ról van szó. Olvasónk szerint a baleset Szatmárpálfalván történt.

Minderről azonban egyetlen szó sincs a rendőrségi jelentésben. Péntek reggel a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője türelmesen végighallgatta kérdéseinket, majd nyugodt hangon kijelentette: ő bizony erről a balesetről semmilyen információt nem kapott a kollégáitól. Aztán a megerősítés végett, megkérdezte: Szatmárpálfalván történt-e az eset?

Ezután azonban nem azt következett, amire a telefon másik végén vártunk - például: pillanat, megérdeklődöm -, hanem a szóvivőnek az volt a legfontosabb problémája: miért kap a Szatmár.ro hasonló fényképeket. „Mégis, mit kap az az olvasó egy ilyen képért? Mi köze neki ahhoz, hogy volt-e baleset Szatmárpálfalván? Különben is, miért érdekli ez magukat, hogy volt-e ott baleset?".

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: